Sunday, October 28, 2012

The Hostel

The Housemates 
kadang memang dapat yang tak ngam.ada tu memang di luar jangkaan.dapat tang kaki sepah tu okay lagi. dapat yang pengotor tu?nak telan mati mak luah mati bapak. Nauzubillah. kebersihan itu melambangkan siapa kita yang sebenar dan menunjukkan keperibadian kita.

The Classes 
terlajak bangun. kemalasan akibat kehujanan melampau.dan ada lagi ke manusia yang tak pergi sebab tak siap kerja?macam sekolah-sekolah pula. hiks. masalah subject yang tidak best. kelas yang sempit. jauh, lecturer tak kachak dan seksis. haa, merungut lagi.merungut.

The Peruts
bab makan minum kadang memang berikat perut. makan apa ada,telan apa ada.kalau dapat hostel tang ceruk tu,azab.tapi kalau dah tengah tengah bando,jangan nak heaven sangat lah.
membazir tak elok. duit pinjaman tuhhh. hiks.

The Couples
mula gatal nak cari partner partner untuk berduaan bermanjaan dan boleh tayang tayang sikit ah. tak pe, tapi kadang lepak sampai tak ingat rumah kenoot goo.bila dah alone gituw baru nak cari kawan minta tolong itu minta tolong ini. couples tadi mana?heh


pee ass : cerita sekadar suka-suka. harap tidak terasa. LoLs. kbai.