Tuesday, April 24, 2012

kantoi

hari tu,sambil aku lepak minum petang dan memikirkan kehidupan yang malang,kawan aku telefon.pelik juga. sebab selama ni dia punya saving nak call aku.then aku pun jawab la.tiba tiba keluar suara menggelabah dia tu di corong telefon.aku diam dan mendengar saja.kata nya,


aku punya gelak lepas dengar cerita dia tu,memang tak hingat la.serius dia menggelabah.nak tak nak,aku pun tolong kan ajer la.sekarang ni blog dia totally berubah da.kalau aku,aku ni jenis buat tak kesah je.kau nak sentap kau punya suka la.haha. 

korang,bagaimana?