Saturday, March 3, 2012

bajet hot.

ada sesetengah memandang rupa bila berkawan,berkenalan.
dan mengharap kan kecantikan,kekacakan,sama spesis untuk di bangga kan.

bila berdepan,sikit pun tak pandang dan tak heran.konon macam tak sama yang di angan kan.

yang sedih nya,kalau tak sedar rupa sendiri macam jambatan.kan?

tu lah yang aku dengar baru baru ni dari luahan kawan.actually, nak bercinta atau berkawan dengan menilai paras rupa itu tak kan kemana pun (aku ada kawan jenis memilih.kawan.) dan selalu nya,kalau aku dapat kenal dengan mana mana manusia yang jenis nya macam ini,awal awal aku kata kan "maaf lah.saya cari yang hot saja" padanya.saje je kan.dan tips macam tu juga lah yang aku beri kan pada si kawan itu.sebab biar dia sedar diri sikit, jangan asek nak memilih sedang kan diri sendiri kategori tersisih.hew,tapi aku ok je nak kawan dengan sesiapa pun.hai hai semua :D