Sunday, November 13, 2011

rancang.

jangan ingat nak buat anak je kena rancang.perjalanan hidup pun kena rancang juga.tapi aku setuju sangat kalau nak kata kan apa yang kita rancang tak semestinya akan berhasil.benar.hari ni gila struggle study sampai 2am dengan harapan esok akan dapat 100 % tapi bangun lewat terlajak subuh lupa doa dan kecewa bila dapat result.

cepat sembuh kawan.amin.

atau mungkin kau akan berkhawin hari ini dan harapkan apa di rancang berjalan dengan baik. tapi sebelum di akad nikah,bakal suami minta putus kan hubungan kerana masih cintakan pasangan gay dia.nah,mesti pedih kan?ok,imaginasi kedua ni lebih over dan mengarut sikit -.-

doa tanpa usaha takkan berhasil.usaha tanpa doa juga takkan berhasil.kalau tinggal salah satu tapi masih berhasil,itu nama nya rezeki.ataupun ujian..nak tengok sama ada kau akan terus alpa dan dapat pengajaran kemudiaan hari,ataupun nak tengok kau mula pelajari erti syukur setelah apa kau harap kau perolehi.sekian.

cis,enjoy betul karok semalam.asek study study study.