Tuesday, November 1, 2011

kenapa paper tadi susah sangat.

okay.tadi aku trial sebenarnya.bukan pmr.tapi spm.hihi.bajet muda.itu pun bukan.trial ni trial lain lah kan.sekarang dah 7 paper aku jawab.ada lagi 10 paper nak kena tempuh.mekasih lah lecturer lecturer kerana bagi trial yang banyak untuk aku lebih peka. -.-

soalan 1-30 aku buat sambil tutup mata.bukan terer.tapi mengantok gila weh.dah makan gula gula pun mata stim khayal dan stim semacam.mungkin dengan tidor sebentar dapat membantu.tapi tak berani doh,tak penah penah.

soalan 31-60 aku mula peka.kejadah makin susah soalan soalan ni.terasa girang gila nak jawab -.- dah tu pula segala benda yang aku dok pulun search dekat google,segala benda yang aku cari reason satu persatu, segala pathophysiology yang sokseksoksek hafal,tahniah la sebab tak keluar -.- ceit.

soalan 60-100 aku berusaha semakin keras.sebab banyak soalan yang aku tak suka sangat.tak,
tak suka sikit je.sebab kat sini banyak membantu.dengan masalah pundi kencing yang dah tak tahan nak rembes kan air dia.air cond yang semakin buat aku ketegangan dan kesejukan.pffttt..
beku otak.alhamdulillah,lepas 2 jam 100 soalan dah siap dan hoorey!meh sep sep bontot.

pee ass : aku jarang buat entry pasal study.tiba tiba teruja buat.hihi.study lebih nok :D