Friday, October 7, 2011

terfaktab.




" seganas dan sekejam Hitler pun dia boleh terjebak dengan masalah cinta,apatah lagi kita? Dalam setiap percintaan dan perhubungan, kita sering sekali di dengari dengan pelbagai isu.dari pandangan mata pertama yang berubah menjadi crush, dari penulis blog menjadi secret admire..."

antara isi pati dari terfaktab.dan "Orang macam kita" merupakan cerita tentang masalah jantina dan cinta songsangan yang terjadi.aku rasa best.walaupun tak review apa lagi.yeay!boleh layan puas puas ni. ^.^

pee ass : hai adek comel, cepat cepat lah beli buku macam kite.