Sunday, October 2, 2011

tahun akhir.

sekarang ni semakin sebok.setiap selasa dan jumaat aku ada trial.apa? ingat PMR dan SPM je ada trial ke?muehaha.17 set trial kena lalui weh.seram. Tuhan,boleh undur kan masa semula tak? :'(

jadinya sekarang,dah tak ada masa lagi untuk online.dah tak ada masa untuk update.dah tak ada masa untuk dating tiap minggu.buku menjadi teman sejati setiap masa dan google menjadi kawan karib pabila keliru.fighting! bunyi macam betul betul dah berazam nak belajar kan?tah betul tah tak -.-


tadi buat karipap dengan teman teman.yelah,saat saat akhir kan.sedap tahu. kalau nak order sila tinggalkan pesan di ruang komen.haha.terima kasih.