Saturday, October 1, 2011

soalan bodoh ketika chatting.

1. hai,buat apa tu?

peah : macam aku senang.kalau aku busy,aku memang tak online segala
bagai. kalau free,baru aku chatting.kalau orang tu tanya soalan macam
ni aku rasa macam..pfffttt.nak offline balik then pergi study. -.-

2. dekat mana tu?

peah : lagi satu bebal.dah chat punya lama,tanya dekat mana tiba tiba.
aku tahu lah sekarang hp semua boleh online 24 jam.tapi tengok masa
juga lah doh nak tanya tu.

3. (12.30am) tak keluar ke?

peah : kadang aku rasa nak maki. gila apa keluar tengah pagi buta ni.
kalau aku keluar pun, siapa pula yang tengah chat dengan dia tu? -.-

4. kawan kawan semua dah tido?

peah : jap,apa motif soalan ni? ishhh...